fbpx

Stålhallar

Vi bygger och monterar både isolerade och oisolerade stålhallar av olika slag. Till oss kan du vända dig om du är i behov av industrihallar, lagerhallar, maskinhallar, verkstadshallar, affärslokaler. Vi kan även hjälpa dig med andra typer av hallar vid förfrågan.  

Vi erbjuder ett flertal modeller för olika användningsområden och anpassar dem gärna efter dina behov och önskemål. Hos oss får du inte bara en anpassad stålhall, du får den även till ett bra pris och vi garanterar att den byggs av material av hög kvalitet. Tack vare våra goda samarbeten med andra entreprenörer kan vi erbjuda dig det allra bästa!

Vår personal har lång erfarenhet av hallmontage och väl inarbetade rutiner runt alla detaljer. Detta garanterar dig en slutprodukt som uppfyller dina förväntningar

Vi erbjuder även möjlighet att leverera hela projektet från start till slut i en totalentreprenad. Med hjälp av våra samarbetspartners har vi utfört en mängd projekt tillsammans. Vi utför montage av hallar i hela Sverige

Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder och ett helhetsansvar i våra åtaganden från idé till färdigt projekt. För oss är gott hantverkskunnande, pålitlighet, kvalitet och trygghet viktiga värdeord och vårt arbete skall vara kostnadseffektivt och resultera i enbart nöjda kunder.

Vi skall uppfattas som en partner att arbeta med och som man vill komma tillbaka till igen och igen!

Kontaktpersoner

Joakim Holm
Försäljning joakim@evaldssons.se 0512-79 79 94